Uw ervaring bij de molen!

Hoe was uw bezoek bij de molen? Genoten?

Op deze pagina kunt u uw reactie geven van uw bezoek aan de molen via de social media of rechtstreeks op onze website. Ook foto’s gemaakt rondom of in de molen kunt u hier uploaden. Wie maakt de mooiste selfie bij de molen! Wij zijn benieuwd naar uw reacties!
Grove, beledigende of discriminerende teksten en foto’s worden niet geaccepteerd en niet gepubliceerd, dit ter beoordeling van de moderator.

Share this:

2 gedachten over “Uw ervaring bij de molen!

 1. Redactie Molen de Vlieger 12/03/17 at 22:16

  Geachte heer van den Berg,
  bedankt voor uw interesse voor molen de Vlieger.
  Vooreerst excuses voor het late antwoord vanwege vakantie.
  In de late winter zijn de meeste groententuinen nog in “overwintering”. Maar zodra het voorjaarszonnetje en de temperaturen het toelaten gaat de molenaar heus wel weer aan de slag om de tuin op te knappen. Mocht u er zin in hebben, dan kan de molenaar best wel wat hulp gebruiken. Dus klop/bel dan gerust bij hem aan om samen met hem aan de slag te gaan in de tuin.

  Met vriendelijke groeten,
  Eddy Vermeiren
  Secretaris Stichting Molen De Vlieger

  P.S.:
  op de website van de molen kan u onder het menu onder “Bezoek” het kopje “Contact” vinden waar u een bericht aan de molen kan achterlaten.
  Ook kan u rechtstreeks een bericht sturen aan info@molendevlieger.nl

 2. Jan van den Berg 01/03/17 at 14:15

  Geachte,
  Ik loop regelmatig langs de molen en mijn complimenten voor het onderhoud van de molen. Helaas ligt er naast de molen afval en dat is erg jammer. Ook de groentetuin van de Molenaar ligt er niet echt oud Hollands netjes bij. Helaas kan ik Uw email adres niet vinden anders zou ik U een foto sturen.

Geef een antwoord

Naam *
E-mail *
Site