Mondriaan schilderijen en tassen te koop!

Het afgelopen molen seizoen, tijdens het Mondriaan jaar,  hebben een half jaar lang Mondriaan zeilen de wieken van de molen gesierd.
In het kader van hergebruik van deze Mondriaan zeilen zijn van die zeilen een gelimiteerd aantal boodschappentassen gemaakt door medewerkers van de DSW te Zoetermeer. Er is nog een klein aantal Mondriaan tassen beschikbaar en te koop voor € 7,50 p/st.

Naast de Mondriaan zeilen waren, op diverse plekken in de molen, ook prachtige levensgrote reproducties van Mondriaan schilderijen te bewonderen. Het betrof reproducties vanuit de vroege periode van Mondriaan met de molen als middelpunt.
Een viertal schilderijen is nog te koop tegen elk aannemelijk bod.
Heeft u ooit een natuurgetrouwe reproductie van een Mondriaan aan de wand willen hebben, dan is dit uw kans! 

De opbrengst van zowel de tassen als de reproducties komt ten goede  aan het werkbudget van de molen zodat we dit jaar weer een interessante tentoonstelling over de molens in Europa kunnen realiseren. U steunt met uw aankoop dus  het goede doel!
Is uw interesse gewekt? Kom op wo. middag, tijdens openingsuren, naar Molen de Vlieger of voor meer info, mail naar info@molendevlieger.nl

      

 

Share This: