Erfgoeddag Leidschendam-Voorburg

Op zaterdag 21 april wordt in de gemeente Leidschendam-Voorburg weer de jaarlijkse Erfgoedgoed dag georganiseerd. Diverse historische verenigingen, musea en culturele organisaties hebben hun krachten gebundeld om u deze dag te laten genieten van  al het  moois aan erfgoed wat onze gemeente te bieden heeft! Het thema van deze dag is ditmaal “Schatten aan de Vliet, trots op heden & verleden”.
Gedurende deze dag zijn er op de verschillende locaties diverse activiteiten die u gemakkelijk kunt bereiken door op de “hop on, hop off” bus te stappen die u, van 12:30 – 16:30 elk half uur, gratis naar de diverse locaties brengt. Molen de Vlieger is een van de locaties die wordt aan gedaan.
Molen de Vlieger kent deze dag verlengde openingstijden en gaat reeds om 12:00 uur open voor publiek voor rondleidingen. Om 13:00 uur vertrekken koetsen met historische figuren vanaf het Stationsplein in Voorburg en de koetsen volgen de zelfde route als de “hop on, hop off” bus. Ontmoet Huygens of Prinses Marianne! Bij gunstige weersomstandigheden zullen de Mondriaan schilderijen en tassen, welke nog te te koop zijn, buiten te zien zijn. 

Voor het volledige programma en de route van de bus click hier      

Share This: